Missió, visió i valors:

M'agradaria transformar les persones que formen la societat cap a l'evolució i creixement personal, per a una millor societat amb un caràcter prosocial. Fer-ho a través de l'educació i els descobriments científics, l'innovació i les persones, l'entusiasme i la confiança. Que tot allò es quede assolit en la gestió personal, social, política i universitària.

Els meus valors són:  l'esforç, el compromís, l'estima per les diferències, el treball en equip, la prosocialitat, l'eficacia, el respecte, la pro activitat, l'aprenentatge, l'emprendiment i la sinergia.

M'agrada conciliar la vida familiar i laboral, dur a les meues filles a l'escola o anar a arreplegar-les, llegir i estudiar, la docència i la recerca, nadar a la piscina.

M'encanta l'actitud de superació i les paraules: gràcies, benvingut, il·lusió, reviscolar.

Tots els dies m'agrada veure la testa del Penyagolosa.

QUÈ EM MOU?


"Piensa una idea para cambiar nuestro mundo y ponla en práctica" (C.R. Hyde, Pay it forward, 2000).

Em mou:
  • L'EVOLUCIÓ I EL CREIXEMENT PERSONAL